Onze werkwijze

Communicatie met opdrachtgevers, collega-aannemers, overheid, gebruikers en bewoners. Alles staat of valt met helder communiceren.

Bij ieder groen- grond- en infraproject zijn er verschillende partijen met eisen en wensen. Schoon werken, veiligheid, denkend aan het milieu en leveren van kwaliteit. Dat betekent dat we helder moeten zijn over het gebruik van ons eigen materieel, onze mensen en onze visie op de aanleg en het onderhoud van de buitenruimte.

Onze missie

Met ons enthousiaste, eigen team en eigen materieel op een duurzame manier werken aan de buitenruimte. Projecten uitvoeren in opdracht van overheid, bedrijfsleven en particulier. Ook in samenwerking met collega-aannemers om zoveel mogelijk te voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Daarbij maken wij gebruik van goed onderhouden materieel. Onze medewerkers worden opgeleid om zo min mogelijk brandstof te verbruiken. Waar mogelijk en vereist zetten wij electrische machines in en doen we alles wat in onze mogelijkheden ligt om de uitstoot van CO2 terug te dringen.

Samenwerking

Bij projecten waar verschillende expertises worden gebundeld werken wij samen met collega-bedrijven om het eindresultaat binnen de gestelde tijd en het gestelde budget te voltooien. Wij kijken met open vizier en zetten samen de schouders onder de opdracht.